"A Dark Carol kaland után, Steve Rogers 'halála' utáni öt évet próbálom meg picit összeszedni mindegyiküknél, akiket érintett. Szeretem átlátni az idővonalakat. Hogyan éltek, esetleg találok-e történetet, amit elmesélnének nekem, egy kis "karakteridő". Remélem lesz eddig számomra is ismeretlen történetük, vagy legalább egy kis fűszer a karakterfejlődéshez!"
•• Az első év: - Steve elvesztése közelebb hozza őt Sammel. Az biztos, hogy még jobban összemelegednek majd. Simán látom magam előtt, hogy ki sem mozdulnak, rendelik a pizzákat és folyton alszanak... Megmásis,vígaszszexisvanavilágon. De a lényeg, hogy biztosan nagyon ki lesz mindkettő. Akár az egész első évben. Főleg, ha még szét is széled a csapat.
És igen, ide jönne egy Carolmoment, amikor szeretné megvigasztalni, kiszedni a pöcegödörből, ahol van, de nem jól sül el.
•• A második év: Sam Kapitánnyá válik?!
•• A harmadik év: ?? Lehetne, hogy Sam és Bucky folyton apróságokon civakodnak. Párterápia... xDDD
•• A negyedik év: ?? ALPINE
•• Az ötödik év: Steveteélszazmeghogylehetnecsináldeztvelem... Biztosan nagy pillanatok lesznek és azután jön majd a kérdés, kiéapajzsakkor - ami csak sokadlagos, de fontos lehet!!!
**dimenziócserénél, én nagyon kapnék egy nemcserét, Bucky egy nőciSammel, Sam egy nőciBuckyval xDDD kiégnék, vagy van még a stillbérgyilkos, egymásellenségei, valakinek a párjaik
**Shurival azért mondjuk tuti tartja a kapcsolatot, ha már meggyógyította a bukóját, no
folyamatosan bővítem, ahogy megsúgod, mi történik veled