"A Dark Carol kaland után, Steve Rogers 'halála' utáni öt évet próbálom meg picit összeszedni mindegyiküknél, akiket érintett. Szeretem átlátni az idővonalakat. Hogyan éltek, esetleg találok-e történetet, amit elmesélnének nekem, egy kis "karakteridő". Remélem lesz eddig számomra is ismeretlen történetük, vagy legalább egy kis fűszer a karakterfejlődéshez!"
•• Az első év: - A Kapitány elvesztése épp ugyanúgy fáj neki is, mint a többieknek, de ő csak a négy fal között sír. Megtartja magának a könnyeit, és a párnába üvöltést. Azt tanították neki, nem szabad megmutatnia a gyengeségét. A jókedve, ami amúgy is csak a szarkazmusa egy finom éle, eltűnik belőle. Hibáztatja magát, amiért nem volt a férfi mellett. Lehet, hogy végül nem lettek a legjobb barátok, de Natasha számára mindig fontos volt Steve. Ő annak tartotta, a barátjának.
- Ross kikosarra, amikor rádöbben, hogy a férfi részéről mennyire komoly és erős érzelmek lehetségesek, így aztán nem töltenek el együtt, csupán három hónapot(?).
•• A második év: Valószínűleg Wandát fogja keresni, segít a társainak, és próbál élni.
•• A harmadik év: Össze kell kanalaznia/kanalazniuk Tonyt, aki egy csúnya szakításon van túl Stephen után. Emellett Clinttel összegabalyodnak evilwintersoldierSteveel, akinek a nyomába indulnak. Eközben Rossnak már lehet új nője, aki miatt Nati lehet feszültebb.
•• A negyedik év: Megkezdődnek közöttük a komolyabb "belharcok". El tudnám képzelni, hogy a Föld számos pontjára elutaznak, hogy felkutassák Steveet. Közben ofc féltékenykedik.
•• Az ötödik év: Rogers felfedezése.
- Szeretném, ha addigra, hogy eljutunk ide, már a fehér hacukában harcolna. Vállalva magát, ledobva a kémkedést és egy új, egy erős, egy Natalia születne belőle. Nem akarom, hogy a cinikus kis énje eltűnjön, mert szeressük, de nagyon bírnám a karakterfejlődést nála, ha komolyodna a kisbuksija. És ő lehetne a csapatlelke. Az anyáskodó a háttérből...
- Biztosan nagyon meg fogja viselni Ross is, Steve is, és ha Wanda is megkergül, meg ha Clint meghal, tuti teljesen ki lesz.
***A dimenzióváltós ... nem azért, de menő lenne ha a Fekete özvegyet ott nem tudta volna megmenteni Clint és egy bérgyilkos vadasszony lenne... xD Én kapnám! Ross pedig, hát nem is tudom, de cuki lenne ez a Ross egy bérgyilkossal xD Hogy amoda micsoda?!
folyamatosan bővítem, ahogy megsúgod, mi történik veled