Van ez a srác... Tudom, tudom. Gyerekes, néha meg önfejű is. És az, igen. Egy hatalmas balfék. De basszameg, ha beleszerettem! Mert minden bénasága ellenére aranyszíve van...
• storyline» - katona (az utóbbi öt évben tanúsított kivételes ügyessége miatt parancsnok lett belőle) - nagy dumás - ravasz, okos - meg kell küzdenie a saját démonjaival - megszállottan hisz abban, hogy van valahol valami, ami legyőzheti az ellenséget
• lovestory» Még csak nem is sejtette, hogy megtörténhet vele. Előtte mindig szingli volt, sosem akart megállapodni. Aztán beütött a crack! Elsődleges céljának a túlélést tekintette (ahogy mindenki). Olyan kivételes ügyességgel segített másokon, hogy meglelte önmagát és katonának állt. Önkéntesnek. Aztán a második bevetésen, amikor visszatért a Földre, megismerte Őt. Eleinte rettenetesen idegesítette a srác. Hogy a seggét mentse, majdnem ott hagyta a fogát. Aztán valami megváltozott, amikor a fiú egy alkalommal megmentette őt, és mindenkit, aki a környezetükben volt. A srác (Sam) kis híján belehalt a sérüléseibe. A Marson meggyógyították. Ennek már két éve. Azóta kerülgetik egymást. Egyikük sem mondta még ki, de Dustin azért nem engedi, hogy csatlakozzon bármelyik küldetéshez is, mert nem akarja elveszíteni...